Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΕΓΙΝΕ ΘΑΥΜΑ. ΤΣΙΠΡΑΣ:" ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ". ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ


Αν δεν τρελλαθούμε σε αυτές τις εκλογές σίγουρα μπορούμε να την γλυτώσουμε την τρέλα για πάντα. Ο εκπρόσωπος στον σκληρό τους πυρήνα των άθεων και των θολοκουλτουριαραίων εμφανίστηκε σε ρωσικό κανάλι ως υπερορθόδοξος.
Πάντως ρε φίλε Τσίπρα, αν αρχίσουν να σε κηνυγάνε από το κόμμα σου ίσως να έχουν και δίκιο.
Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε και από τα μικρά κόμματα της δεξιάς, χάριν των ψήφων, όλα τα κρασιά νερώνονται.

Αντε να δούμε που θα καταλήξουμε.
Ο Τσίπρας εμφανίζεται να υπόσχεται τα πάντα σε όλους.
Στους υπεραριστερούς λέει άλλα, στους απογοητευμένους πασόκους άλλα και τώρα την πέφτει στο "ψαχνό της ΝΔ και μιλάει για αλλαγή σχέσεων με την Ρ ωσία.
Το παραμύθι εύκολα το τρώει ο μέσος Έλληνας που δεν ξέρει ότι ο Τσίπρας είναι το αγαπημένο παιδί των Αμερικάνων και βεβαίως δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική και την ιδεολογία του Πούτιν.

Αυτά που λέει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την εκκλησία το διάβασε ο Τσίπρας;
Πηγή: http://www.liako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.