Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν οι εργασίες του Club Bilderberg στη Βιρτζίνια


Λονδίνο και Νέα Υόρκη – 30 Μαΐου 2012 - 
 
Λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν οι εργασίες του Club Bilderberg στη Βιρτζίνια, οι δύο οικογένειες οι Ροκφέλερ και οι Ρότσιλντ-που δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι κυβερνούν τον πλανήτη-ενώνουν τις δυνάμεις τους! Έχοντας διαβλέψει τον οικονομικό πυρηνικό όλεθρο που έρχεται στην παγκόσμια οικονομία αποφάσισαν να ενωθούν και επίσημα. Την αποκάλυψη παίζουν ψηλά οι "F.T" αλλά το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" δημοσιεύει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα την ανακοίνωση του επενδυτικού κεφαλαίου των Rothschild καθώς και λεπτομέρειες της συμφωνίας!

H RIT Capital Partners plc ("RIT"), υπό την προεδρία του Jacob Rothschild και η Rockefeller Financial Services, Inc, μητρική εταιρεία της Rockefeller & Co, Inc, ανακοίνωσαν σήμερα τη δημιουργία μιας στρατηγικής εταιρικής σχέσης που φέρνει κοντά δύο από τα πιο αναγνωρισμένα και σεβαστά ονόματα του επενδυτικού κόσμου!
Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ, Επίτιμος Διευθυντής και Πρόεδρος του Rockefeller & Co, δήλωσε: «Κύριε Rothschild Γνωρίζει ο ένας τον άλλον για πέντε δεκαετίες, η σύνδεση μεταξύ των δύο οικογενειών μας παραμένει πολύ ισχυρή. Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Jacob και την RIT ως μετόχους και εταίρους στη συνεχιζόμενη ανάπτυξη της διαχείρισης των επενδύσεων μας και τον πλούτο των συμβουλευτικών μας επιχειρήσεων. "

Ο Reuben Jeffery ΙΙΙ, Διευθύνων Σύμβουλος της Rockefeller & Co, δήλωσε: «Αυτή η συνεργασία βασίζεται στις μοναδικές ικανότητες και τα χαρακτηριστικά των αντίστοιχων επιχειρήσεών μας, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για τους πελάτες, τους επενδυτές μας και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με RIT…»
Ο Rothschild, πρόεδρος της RIT, σχολίασε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική που φέρνει κοντά αυτές τις δύο οντότητες σε μια μακροπρόθεσμη εταιρική σχέση. Όπως τόσοι σε όλο τον κόσμο, έχω παρακολουθήσει την ανάπτυξη της Rockefeller & Co με μεγάλο θαυμασμό… Η δημιουργία αυτής της εταιρικής σχέσης με την οικογένεια Rockefeller είναι πραγματικά ιστορική. Ανυπομονούμε για την ανάπτυξη κοινών επενδυτικών δραστηριοτήτων μας σε όλες τις παγκόσμιες αγορές κεφαλαίου. "
Με την απόκτηση του 37% του μετοχικού κεφαλαίου που κατείχε προηγουμένως η Societe Generale Private Banking, η RIT, θα γίνει μια σημαντική μειοψηφών επενδυτής στην Rockefeller Financial Services, Inc. Οι εταιρείες σκοπεύουν να συνεργαστούν σε επενδυτικές λύσεις και σε άλλους τομείς κοινής εμπειρίας για να εξυπηρετήσει ακόμη περισσότερο τις ανάγκες των πελατών και των επενδυτών τους.

Η RIT
Η RIT είναι εισηγμένη στο Λονδίνο με καθαρά περιουσιακά στοιχεία περίπου £ 1,9 δις. Τον Μάρτιο του 2012, ανακοίνωσε μια συνεργασία με την Edmond de Rothschild Group ("EDR").Η Βαρόνη de Rothschild Ariane έγινε Επίτιμος Αντιπρόεδρος του RIT, με τον λόρδο Ρότσιλντ Επίτιμος Αντιπρόεδρο της Edmond de Rothschild SA- γαλλική εταιρεία χαρτοφυλακίου της Edmond de Rothschild Group.
Η Rockefeller & Co
Rockefeller & Co χρονολογείται από το 1882, όταν ο John D. Rockefeller ίδρυσε ένα από τα πρώτα γραφεία της οικογένειας για να διαχειριστεί τα οικονομικά του κληρονομιά. Σήμερα η Rockefeller & Co προσφέρει διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε μια ποικιλόμορφη πελατειακή βάση τραστ οικογενειών, ιδρυμάτων και κληροδοτήματων, που αντιπροσωπεύουν 34 δισεκατομμύρια δολλάρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση.

Η συναλλαγή υπόκειται στην έγκριση ρυθμιστικών αρχών και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου. Οι οικονομικοί όροι δεν αποκαλύφθηκαν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.