Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα ιστοσελίδα με σκοπό να βοηθήσει τους φοιτητές και τους πτυχιούχους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης να βρουν εργασία

 
Χαίρετε!
Ονομάζομαι Χατζηγιαννάκογλου Παύλος. Εργάζομαι και ταυτόχρονα εκπονώ τη διδακτορική μου διατριβή στο τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Σχεδίασα και ανέπτυξα τον ιστότοπο http://www.onlinecv.gr εδώ και ένα περίπου χρόνο με σκοπό να βοηθήσει τους φοιτητές και τους πτυχιούχους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης να βρουν εργασία ή μια θέση για πρακτική άσκηση.

Όλοι οι φοιτητές, ανεξάρτητα από το αντικείμενο και το επίπεδο σπουδών τους, έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το online βιογραφικό τους και να δημοσιεύσουν την προσωπική τους αγγελία. Παράλληλα, μπορούν να αναρτήσουν τις επιστημονικές τους εργασίες (πτυχιακή, διπλωματική ή διατριβή), ώστε να είναι σε θέση να παρουσιάσουν ένα πλήρες και τεκμηριωμένο βιογραφικό.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα για να γνωρίσετε τις υπόλοιπες δυνατότητες που παρέχει, όπως η αποστολή βιογραφικού σε τρίτους, η συλλογή στατιστικών στοιχείων συναφών βιογραφικών αλλά και η παρακολούθηση επιστημονικών ή πολιτισμικών ανακοινώσεων (ημερίδες, συνέδρια, προγράμματα εξειδίκευσης, προκηρύξεις θέσεων) που αφορούν και ενδιαφέρουν τον φοιτητικό κόσμο.

Στους εργοδότες, από την άλλη μεριά, προσφέρεται ένα εργαλείο για την αναζήτηση και επικοινωνία με τους κατάλληλους υποψηφίους που πληρούν τις εργασιακές τους απαιτήσεις αλλά και ένας χώρος για να αναρτούν αγγελίες ευρέσεως εργασίας.
Τέλος στους γονείς, παρέχεται ένας τρόπος εύκολης πρόσβασης και επικοινωνίας με εξειδικευμένους νέους επιστήμονες για την εξυπηρέτηση των αναγκών των παιδιών τους.

Έως σήμερα, η ιστοσελίδα φιλοξενεί 426 βιογραφικά διαφόρων ειδικοτήτων και σεβαστό αριθμό αγγελιών εργοδοτών, διαρκώς αυξανόμενο.

Σας αποστέλλω το μήνυμα αυτό προς ενημέρωση, ώστε αν κρίνετε σκόπιμο να αναρτήστε το σχετικό link στο blog σας.

Σας ευχαριστώ!
Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας
Παύλος Χατζηγιαννάκογλου 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.