Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Η συγκλονιστική ιστορία που σαρώνει στο διαδίκτυο σε όλο τον κόσμο!

Μια κρύα νύχτα του Νοεμβρίου σε κεντρική πλατεία στη Νέα Υόρκη, στην «Time Square» ένας άστεγος είναι ξαπλωμένος σε ένα πεζοδρόμιο ξυπόλητος με τη θερμοκρασία να είναι πολύ χαμηλή!

Ένας αστυνομικός την ώρα της υπηρεσίας του όταν είδε τον άστεγο ξαπλωμένο στο δρόμο, πήγε σε ένα κοντινό κατάστημα με παπούτσια και του αγόρασε ένα ζευγάρι μπότες που θα τον ζεσταίνουν τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα!
Μετά από λίγο ο αστυνομικός επέστρεψε στο σημείο και του φόρεσε τις μπότες.
Την τρυφερή αυτή στιγμή απαθανάτισε με τη φωτογραφική του μηχανή ένας τουρίστας από την Αριζόνα και την δημοσίευσε στην Official Page του facebook της αστυνομίας της Νέας Υόρκης!

Η φωτογραφία σάρωσε στο διαδίκτυο, αφού την είδαν 1,6 εκατομμύριο χρήστες, έκαναν 276.000 likes και 16.000 σχόλια!
Μάλιστα, τον αστυνομικό τον χαρακτήρισαν σαν έναν μεταμεσονύκτιο ιντερνετικό ήρωα και η ιστορία του συγκίνησε εκατομμύρια κόσμο!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.