Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Το θαύμα του Μωυσή στην Κορέα! Συμβαίνει μέχρι σήμερα


Ένας θρύλος δημιούργησε αυτό το θαύμα. Μια γυναίκα που προσευχήθηκε στο Θεό, ένα ακατοίκητο νησί και ο δρόμος που άνοιξε μέσα στην θάλασσα για χάρη της. Το Θαύμα του Μωυσή στην Κορέα.

Το πέρασμα είναι πια διάσημο σε όλο τον κόσμο. Στην μέση της θάλασσας γίνεται δρόμος μόνο για μια ώρα. Ο θρύλος: Οι κάτοικοι της περιοχής Jindo αναζήτησαν καταφύγιο στο νησί Modo εξαιτίας των συχνών επιθέσεων από λύκους. Μια ηλικιωμένη γυναίκα έμεινε πίσω και προσευχόταν συνέχεια στο Θεό του ωκεανού Yongwang, να μπορέσει να δει την οικογένεια της. Ο Θεός εμφανίστηκε στο όνειρο της και της είπε. «θα στείλω ένα ουράνιο τόξο στη θάλασσα αύριο. Βάδισε πάνω σε αυτό και θα διασχίσεις τη θάλασσα.» 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.