Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Ο Πούτιν πρόσωπο της χρονιάς για τους Times


Μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Βρετανίας, οι Times, ως άνδρα της χρονιάς, επέλεξε τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η εφημερίδα τον βράβευσε επειδή κατάφερε να επαναφέρει τη Μόσχα στο παγκόσμιο προσκήνιο.
Επιπλέον, ο Ρώσος πρόεδρος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην κρίση με τη Συρία, αφού με την πρότασή του για καταστροφή των συριακών χημικών όπλων, απετράπη πόλεμος στη Μέση Ανατολή.

Η πρόταση Πούτιν για διάλογο απεδείχθη σωτήρια για τη Μέση Ανατολή, αναφέρουν οι Times, προσθέτοντας ότι έτσι έγινε ξανά σημαντικός παίκτης στην περιοχή.

Εκτός όμως από τα θετικά, η εφημερίδα επισημαίνει και την αδυναμία του Ρώσου προέδρου στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας στην περιοχή του Καυκάσου, με αφορμή και τα τελευταίες αιματηρές επιθέσεις.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.