Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ντοκυμαντερ “THRIVE”: Ενα απο τα εξυπνα οπλα της νεας ταξης πραγματων


Αγαπητο πενταποσταγμα, το ντοκυμαντερ “THRIVE” ειναι ενα απο τα εξυπνα οπλα της νεας ταξης πραγματων, πανω στον δρομο που ανοιξε η σειρα ντοκυμαντερ “ZEITGEIST”. H πλανη κρυβεται σε μια βασικη αρχη της ανθρωπινης ψυχολογιας, συμφωνα με την οποια εαν σε ενα συνολο πληροφοριων που αποτελειται απο τρια διαφορτικα μερη ο εγκεφαλος αποδεχτει τα δυο μερη ως αληθη, τοτε αυτοματα δεχεται και το τριτο μερος ως αληθες ασχετα με τις πληροφοριες που περιεχει!

πανω σε αυτον τον κανονα δουλευουν παρα πολυ οι εξουσιαστες λανσαροντας ντοκυμαντερ οπως το “ZEITGEIST” οπου τα τρια μερη ηταν τα εξης

1) αποκαλυψη της απατης του παγκοσμιου χρηματοοικονομικου συστηματος ΑΛΗΘΕΙΑ

2) παρουσιαση καθαρων μορφων ενεργειας και νεων τεχνολογιων που μπορουν να βελτιωσουν την ζωη και την αρμονια στον πλανητη. ΑΛΗΘΕΙΑ

3) αποδομηση των θρησκειων και ιδιαιτερα του Χριστιανισμου. ΑΣΥΣΤΟΛΟ ΨΕΜΑ

Πανω στην ιδια πλατφορμα λοιπον το “THRIVE” παρουσιαζει:

1) την παγκοσμια απατη των τραπεζων και κυβερνησεων. ΑΛΗΘΕΙΑ

2) εναλλακτικες μορφες ενεργειας, γνωστες και σε αρχαιους πολιτισμους. ΑΛΗΘΕΙΑ

3) υπαρξη εξωγηινων. ΑΣΥΣΤΟΛΟ ΨΕΜΑ

H υπαρξη και πιθανη παρουσιαση εξωγηινου πολιτισμου, ειναι μια απο τις μεγαλυτερες απατες της νεας ταξης πραγματων και ειναι κριμα ενα site σαν το δικο σας να πεφτει σε τετοια παγιδα.

για οποιον ενδιαφερεται για περισσοτερες πληροφοριες:

THRIVE

1) https://www.youtube.com/watch?v=6cbrGXHgS3A

2) https://www.youtube.com/watch?v=Tarwx6DqFeA 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.