Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Αλυσοδεμένη γέννησε η χριστιανή Σουδανή που κρατείται για να εκτελεστεί


Συγκολισμένος ο σύζυγος της 27χρονης Σουδανής που κρατείται σε φυλακές του Σουδάν μέχρι να εκτελεστεί γιατί δεν απαρνείται το χριστιανισμό, κατήγγειλε πως η γυναίκα του αναγκάστηκε να γεννήσει αλυσοδεμένη!

Το μικρό τους κοριτσάκι, που το ονόμασαν Μάγια, ήρθε στον κόσμο τα ξημερώματα της Τρίτης, στη νοσοκομειακή πτέρυγα των φυλακών που κρατείται η γυναίκα: «Κράτησαν την αλυσίδα στα πόδια της» λέει στην εφημερίδα Telegraph ο άντρας της. Η Διεθνής Αμνηστία έχει καταγγείλει πως η γυναίκα κρατείται αλυσοδεμένη με «βαριές αλυσίδες» από την πρώτη μέρα, καθώς αναμένει να εκτελεστεί η θανατική της καταδίκη για «αποστασία», κάτι που πάντως θα γίνει σε δυο χρόνια, ώστε «να προλάβει να μεγαλώσει το παιδί της», όπως λένε οι αρχές. 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.