Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Όταν η Ατζέντα 21 περνάει από τις θεωρίες συνωμοσίας στις πράξεις

Η Ατζέντα 21 είναι κάτι σαν… τον όξω από δω! Δεν την κατονομάζουν, απλά την εφαρμόζουν! Η Ατζέντα 21, ενώ είναι κάτι το υπαρκτό, θεωρείται θεωρία συνωμοσίας. Γιατί; Πολύ απλά, γιατί είναι. Είναι η σύλληψη ιδέας, η θεωρία, της μεγαλύτερης συνωμοσίας που υπήρξε ποτέ για να μειώσει τους πληθυσμούς και να τους ελέγξει. Κι αυτή η θεωρία γίνεται καθημερινά πράξη, όλο το παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης που παίρνει εντολές από την ελίτ, αναφέρεται σε αυτήν, εμπνέεται από αυτήν και την εφαρμόζει κατά γράμμα. Απλά… δεν την κατονομάζει, γιατί όταν υπογράφηκε το 1992 , οι αναλυτές της είπαν ότι πρόκειται για την ταφόπλακα των λαών, αυτή η ‘πράσινη’, ‘βιώσιμη ανάπτυξη’ (ή αλλιώς αειφόρος ανάπτυξη), που αφορά εμάς, χωρίς εμάς μέσα.
Η Α21 βασίζεται πολύ στη “φωνή του λαού” κι αυτή δεν είστε εσείς κι εμείς, αλλά οι δικές τους ΜΚΟ, οργανώσεις, ινστιτούτα κλπ που “σκέπτονται” και προτείνουν για μας, χωρίς εμάς.
Έτσι μια… “ανεξάρτητη συμβουλευτική ομάδα” (ακατονόμαστη κι αυτή) λέγεται ότι κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη ρύπανση στην Αγγλία η οποία βλάπτει την οικονομία της, και ζητάει από την κυβέρνηση να επανεξετάσει την στάση της για την περιβαλλοντική ευημερία.
Η αύξηση του πληθυσμού, λένε, θα αυξήσει τις περιβαλλοντικές πιέσεις και χρειάζεται ένα 25τές σχέδιο για τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα.

Τι σκέφτηκε, λοιπόν, η καλή αυτή περιβαλλοντική ομάδα;

Η επιτροπή συνέστησε τη δημιουργία μεγάλων χώρων για δάση και υγρότοπους, μη προσβάσιμους σε ανθρώπους, για προστασία από τις ακραίες καιρικές συνθήκες καθώς και τη βελτίωση της ευημερίας.
«Αυτό θα ενισχύσει τις προοπτικές για τη μακροπρόθεσμη βιώσιμη ανάπτυξη και ως εκ τούτου την κληροδότηση στις επόμενες γενιές μιας σειράς σωστά διατηρημένων και ενισχυμένων φυσικών περιουσιακών στοιχείων», δήλωσε ο πρόεδρος της επιτροπής, Dieter Helm.
Η έκθεση προειδοποιεί ότι η ατμοσφαιρική ρύπανση μπορεί να οδηγήσει σε έως και 40.000 θανάτους ετησίως, ιδίως σε περιοχές χωρίς κοντινά δάση, ενώ παράλληλα προειδοποιεί για τις επιπτώσεις της ρύπανσης στην ψυχική υγεία.
Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος από το Υπουργείο Ενέργειας, Τροφίμων και Αγροτικών Υποθέσεων (DEFRA) δήλωσε ότι η κυβέρνηση είχε επενδύσει εκατομμύρια στον περιορισμό της περιβαλλοντικής φθοράς, και είχε κάνει την αειφορία αποτελεί βασικό μέρος της οικονομικής ατζέντας του. «Η οικονομική ανάπτυξη και τη βελτίωση του περιβάλλοντος πάνε χέρι-χέρι», δήλωσε.
Η έκθεση ακολουθεί τις δηλώσεις του πρίγκιπα Καρόλου προτρέποντας τις μεγάλες δυνάμεις να υπογράψουν ένα παγκόσμιο σύμφωνο για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, προειδοποιώντας ότι ήταν η «τελευταία ευκαιρία» για να αποφύγει τις συνέπειες της υπερθέρμανσης του πλανήτη.
«Αυτό είναι μια απολύτως κρίσιμη ευκαιρία, αν όχι η τελευταία ευκαιρία πριν καταλήξουμε σε μια μη αναστρέψιμη κατάσταση, για τη διεθνή κοινότητα να δημιουργήσουμε ένα νέο σύνολο αλληλένδετου, συνεκτικού και φιλόδοξου πλαισίου που διέπει την ανθρώπινη ανάπτυξη, φτώχεια, μείωση του κινδύνου καταστροφών, το φυσικό περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή», είπε σε εμπειρογνώμονες σε μια συνάντηση στο Λονδίνο για τη δασοκομία και την αλλαγή του κλίματος.
“Θα μπορούσαμε και θα έπρεπε, να δούμε μια ατζέντα που για τις επόμενες δεκαετίες, θα είναι σε θέση να μετασχηματίσει τις προοπτικές για την ανθρωπότητα, με τη βελτίωση και την παγιοποίηση της κατάστασης του πλανήτη από το οποίο εξαρτόμαστε όλοι».
Φυσικά αυτό που δεν είπε είναι ότι η ατζέντα αυτή ήδη υπάρχει, η Α21, και δεν έχει να κάνει με τη διάσωση του περιβάλλοντος αλλά με τη μείωση και τον έλεγχο των πληθυσμών.
Αυτό δεν έλεγαν και οι αναλυτές εδώ και δυο δεκαετίες, όταν ακόμα δεν είχαμε ούτε τόσα ακραία φαινόμενα, ούτε καν το πιπίλισμα της κλιματικής αλλαγής και της υπερθέρμανσης του πλανήτη; Ότι θα προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν τους πληθυσμούς σε πόλεις, με κάθετες καλλιέργειες μεταλλαγμένων, για να μειωθεί η μεταφορά πληθυσμών και να να δημιουργηθούν απέραντες εκτάσεις μη προσβάσιμες (απαγορευμένες) στον άνθρωπο.
Τότε τους είπαν συνωμοσιολόγους. Τώρα; Πως θα τους πούμε; Προφήτες; Και… ο Κάρολος! Ο Κάρολος ίσως να μην προλάβει ποτέ να γίνει βασιλιάς γιατί η Ελισάβετ το έχει σκοπό να φτάσει τα 150, αλλά θα είναι ο βασιλιάς της κλιματικής καταστροφής της Αγγλίας! Αυτός ο τίτλος του πάει γάντι. Με το που εμφανίστηκε (το έχουμε ξαναπεί) σε κανάλι και το έπαιξε μετεωρολόγος, πριν δυο χρόνια, ο καιρός της Αγγλίας έκτοτε τρελάθηκε. Το ένα ακραίο μετά το άλλο τα καιρικά φαινόμενα, από τον καύσωνα στις πλημμύρες και καπάκι στους χιονιάδες!
Το έχει το καιρικό σκηνικό, στην… ατζέντα του καταχωρημένο: Ψεκάστε, Χααρπίστε σας Τελειώσαμε! Και μετά φταίτε εσείς που είστε πολλοί στον πλανήτη και ο αέρας είναι “μολυσμένος” και η φύση πεθαίνει!
Αυτή είναι η Ατζέντα 21 κι αυτά είναι τα κρυφά της φανερά μυστικά. Δεν λέγονται… αλλά γίνονται! 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.