Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Το κράτος θα νοικιάζει σπίτια πολιτών σε… «πρόσφυγες»


Περίεργες αποφάσεις λήφθηκαν κατά την μίνι Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό, όπως έχει μετονομαστεί το πρόβλημα της λαθραίας μετανάστευσης.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, αντί για την πόλη-γκέτο 50.000 προσφύγων στην Αττική, η Ελλάδα «κέρδισε» αφού έγινε δεκτή η πρότασή της να δοθεί επιδότηση ενοικίου για 20.000 «πρόσφυγες».

Προτάθηκε δηλαδή κάτι, προκειμένου να παρουσιαστεί ως επιτυχία το γεγονός ότι το κράτος θα νοικιάσει 20.000 διαμερίσματα με το «έτσι θέλω», με ενοίκιο που είναι αμφίβολο αν θα καταβληθεί ποτέ, και θα μπουν μέσα οι «πρόσφυγες» (ανάμεσα τους σίγουρα άγνωστης προέλευσης άνθρωποι ακόμα και ισλαμιστές), την ώρα μάλιστα που υπάρχουν άστεγοι πολίτες.

Τα σχόλια δικά σας… Αυτή η κυβέρνηση προχωρά τις εξελίξεις με πάρα πολύ γοργούς ρυθμούς!!!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.