Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Με Εντολή Πούτιν Ρωσικό Υποβρύχιο Φάντασμα στο Αιγαίο Παρακολουθεί τον Νατοϊκό Στόλο


Σχεδόν Κάτω από την Μύτη τους, και Χωρίς να τους έχουν Εντοπίσει!

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πηγές, Ρώσος Ναύαρχος (χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία του) φέρεται να εχει προβεί σε μια εσκεμμένη δήλωση-αποκάλυψη, που έχει προκαλέσει αρκετή νευρικότητα στον Γερμανό Διοικητή της αποστολής του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο,Ναύαρχο Γιοργκ Κλάιν!

Τα Σενάρια φέρουν τον Ρώσο Ναύαρχο να απάντησε σε ερώτηση Ρωσου Βουλευτή της Δούμας «Για ποιές είναι οι αντίστοιχες ενέργειες των Ρωσικών Ναυτικών Δυνάμεων στις Νατοικές υποτιθέμενες περιπολίες στο Αιγαίο!» Με τον Ρώσο Ναύαρχο να απαντά: Τους παρακολουθούμε στενά, σχεδόν κατω απο την μύτη τους ( υπονοώντας υποβρυχίως ) χωρίς να μας έχουν πάρει χαμπάρι!

Ο Ρώσος Ναύαρχος δεν προχώρησε σε περαιτέρω Αποκαλύψεις για αν ειναι ενα η περισσότερα τα υποβρύχια που παρακολουθούν τον Νατοϊκό Στόλο στο Αιγαιο, με τις Ελληνικές Ναυτικές Δυνάμεις,και Αντιστοίχως τις Τουρκικές, να μην εχουν αντιληφθεί (εντοπίσει το παραμικρό στίγμα) της παρουσίας του/των υποβρυχιου/ων Φάντασμα σε κάποια περιοχή του Αιγαιου!

Για την ωρα, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση απο τα ΜΜΕ,και μπορεί και να μην υπάρξει! Αλλα μην σας φανεί περίεργο αν ακούσετε ξαφνικά οτι θα διεξαχθούν Νατοικες Ανθυποβρυχιακές Ασκήσεις στο Αιγαιο!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΡΙΦΤΗΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.