Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ


Ο Γενικός Γραμματέας της Μεσογειακής Ενωσης Φατχάλα Σιτζίλμάσι πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη εργασίας στη Γερμανία για συνομιλίες με τις γερμανικές αρχές σχετικά με την πορεία της ευρω-μεσογειακής συνεργασίας.

 Εχουμε ενημερώσει από την Αθέατη γνώση, ότι για να ολοκληρωθεί και επίσημα η Μεσογειακή Ενωση θα πρέπει να πάρουν τα χρεωκοπημένα κράτη μαζι με ολα τα άλλα κράτη της μεσογείου τα οποία αυτή την στιγμή τα απελευθερώνουν απο τους κακούς δικτάτορες (βλέπε καντάφι, μουμπάρακ, ασάντ κτλ.. ) θα κάνουν τη μεσογειακή ένωση και θα μπεί και η υπόλοιπη ισχυρή ευρωπαική ένωση.

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκους Εντερερ και ο Γενικός Γραμματέας Σιτζίλμάσι πραγματοποίησαν διμερή συνάντηση για να συζητήσουν την ευρωμεσογειακή συνεργασία και τις τρέχουσες περιφερειακές προκλήσεις, καθώς και την εδραίωση του ρόλου της Μεσογειακής Ενωσης για την ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και ολοκλήρωσης.

Αυτή η επίσκεψη λαμβάνει χώρα σε μια στιγμή που η Γραμματεία της Μεσογειακής Ενωσης επιταχύνει τις δραστηριότητές της με απτά και βιώσιμα αποτελέσματα στο έδαφος μέσω συγκεκριμένων έργων και πρωτοβουλιών και την εδραίωση του ρόλου της ως περιφερειακή πλατφόρμα φέρνοντας σε επαφή όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς και παράγοντες στον τομέα της Eυρω -Mεσογειακής συνεργασίας.

Η Γερμανία παρέχει ισχυρή πολιτική και επιχειρησιακή στήριξη για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Μεσογειακής Ενωσης και είναι ένας σημαντικός εταίρος ματαξύ των ενδιαφερόμενων φορέων της ευρω-μεσογειακής συνεργασίας.

Μην ξεχνάμε, ότι η Γερμανία έβαλε εμπόδια στα αρχικά σχέδια της Γαλλίας, να συμμετέχουν στην Ένωση μόνο χώρες από τη Μεσόγειο, και απαίτησε να συμμετέχουν όλες οι χώρες της ΕΕ, όπως και έγινε τελικά.

Σταδιακά η ΕΕ αντιμετωπίζει εσωτερική αστάθεια. Έτσι, συμφέρει όλες τις πλευρές να μοιραστούν τη Μεσόγειο.

Ο ρόλος της Τουρκίας ως χώρα της Μεσογείου θεωρείται βασικός για τη δημιουργία μιας "Ένωσης στην περιοχή της Μεσογείου."

Για να δημιουργηθεί και τυπικά η Μεσογειακή ένωση, θα πρέπει να εξοντώσουν όλους όσους είναι αντίθετοι σε αυτό.

Η Ευρωπαική ένωση είναι ήδη ενταγμένη στην μεσογειακή ένωση αφου φρόντισαν να είναι ολα τα κράτη υπόδουλα με τα χρέη. Δεν πρόκειται να αφήσουν καμία χώρα να χρεωκοπήσει, και εννοείται να φύγει απο το μαντρί της Ε.Ε, διότι αυτό όπως καταλαβαίνετε θα τους χαλάσει τα σχέδια για το επερχόμενο παγκόσμιο κράτος.

Οπότε? εμείς ούτως η αλλιώς θα είμαστε απλοί παρατηρητές μέχρι τα λαμόγια να δώσουν το σήμα να ενταχθούμε στην Μεσογειακή ένωση, αφού βέβαια ξεμπερδέψουν πρώτα απο αυτούς που μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδια τούς, για να στρώσουν το κόκκινο χαλί στον Αντίχριστο που θα εμφανιστεί κατά την διάρκεια του 3ου παγκόσμιου πολέμου.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.