Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Φωτογραφία της Καβάλας σε διαφήμιση αεροπορικής εταιρείας με προορισμό… τα Σκόπια!



Φωτογραφία της Καβάλας που απεικονίζει την χερσόνησο της Παναγίας χρησιμοποιήθηκε από την ταξιδιωτική ιστοσελίδα Fly 4 Free για να διαφημίσει πτήσεις της Ουγγρικής αεροπορικής εταιρείας Wizz Air με τουριστικό προορισμό… τα Σκόπια!

Η Fly 4 Free είναι ιστοσελίδα που συγκεντρώνει και προσφέρει τις πιο φτηνές αεροπορικές πτήσεις στον κόσμο από Ευρώπη, ΗΠΑ, Ασία και Αυστραλία.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως ως ”Σκόπια” απεικονίζεται η πόλη της Καβάλας!

Πάνω από την φωτογραφία της Καβάλας γράφει ”ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: Από Βουδαπέστη σε Μακεδονία (FYROM) μόνο με 19 €!”, ενώ ακριβώς από κάτω γράφει ”Η Ουγγρική εταιρεία χαμηλού κόστους Wizz Air προσφέρει φθηνές καλοκαιρινές πτήσεις από Βουδαπέστη προς Μακεδονία! Πετάξτε στα Σκόπια μόνο με 19 € μετ ‘επιστροφής!”.

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται απλά για λάθος, ούτε αν η ίδια η Wizz Air γνωρίζει ότι ως προορισμός της διαφημίζεται μια άλλη πόλη σε μια άλλη χώρα.

Σίγουρα όμως θα πρέπει να διευκρινιστεί και οι αρμόδιοι στην Καβάλα να κάνουν ίσως τις απαραίτητες κινήσεις ώστε ξένες εταιρείες με αμφίβολους σκοπούς να μην εκμεταλλεύονται την όμορφη εικόνα της πόλης για δικό τους όφελος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.