Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Οι Anonymous Greece διέλυσαν τον «Μυστικό Στρατό» του Ερντογάν


Ισχυρές κυβερνοεπιθέσεις πραγματοποίησε η Ελληνική ομάδα χάκερ Anonymous Greece κατά κορυφαίων τουρκικών τραπεζών και κατά του μισθοφορικού στρατού Sadat του Ερντογάν, γνωστού και ως «μυστικός στρατός» όπως τον αποκαλούν τα διεθνή μέσα. Οι επιθέσεις αυτές έρχονται ως απάντηση στα τελευταία γεγονότα και την ένταση που αναζωπυρώθηκε ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα, μετά το επεισόδιο στα Ίμια.
 
Την ίδια στιγμή κυριαρχεί τρόμος στην Τουρκία από τις επιθέσεις. Αναλυτικά, η ανακοίνωση των Ελλήνων Anonymous στην ιστοσελίδα medium.com: «Δεν υπάρχουν άλλα λόγια για την Τουρκία. Είσαι διαβολική. Οι Anonymous Greece, Anonymous Kurdistan, η Ελληνική κοινότητα Greek BlackHat Community και πολλές άλλες ομάδες χάκερ σου επιτίθενται καθημερινά. Το τελευταίο μας χτύπημα ήταν πολύ καλό. 

Η κορυφαία σου τράπεζα δέχεται επιθέσεις και οι περισσότερες από αυτές έχουν χακαριστεί και παραβιαστεί. Η ιστοσελίδα του μισθοφορικού στρατού του Ερντογάν διαγράφηκε μετά από ισχυρή επίθεση. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε παρακάτω: 
 
Η κορυφαία τουρκική τράπεζα «Ziraat Bankasi» δέχθηκε επίθεση. Παραβιάστηκαν e-mails + κωδικοί πρόσβασης στην τράπεζα:
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.