Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Μια μάνα με τρία παιδιά, έμεινε έγκυος στο τέταρτο...


Μια μάνα με τρία παιδιά, έμεινε έγκυος στο τέταρτο.
Θεώρησε πολλά τα τέσσερα παιδιά και πήγε στο γιατρό, να τον συμβουλευτεί για την άμβλωση.
Ο γιατρός, ευςυνειδητος τίμιος άνθρωπος, της είπε ως επιστήμονας, τους κινδύνους που συνεπάγεται για την γυναίκα η άμβλωση.
Η γυναίκα που κι η ίδια φοβόταν την επέμβαση, στενόχωρεθηκε κι ήταν αναποφάσιστη. Δεν ήθελε να κρατήσει το παιδί, αλλά φοβόταν και την άμβλωση!!!

Τότε ο γιατρός της λέει: -Μην στενοχωριέστε. Υπάρχει τρόπος ν' αποφύγουμε την άμβλωση!
Έλαμψε το πρόσωπο της γυναίκας: -Αλήθεια γιατρέ; Πώς;

Είναι απλό: Θ' αφήσουμε να γεννηθεί το τέταρτο και θα φέρεις να σκοτώσουμε το τρίτο!
Έτσι και την άμβλωση θ' αποφύγουμε και τα παιδιά θα παραμείνουν τρία. -Μα το άλλο παιδί το μεγάλωσα ,το έζησα και το αγαπάω..!! πως είναι δυνατόν να το σκοτώσω;έιναι εγκλημα!!
Το ίδιο έγκλημα είναι αν σκοτώσεις και το έμβρυο ,απάντησε ο γιατρός Ενα παιδί όταν δεν το βλέπουμε δεν σημαινει πως δεν υπάρχει..!! Τότε η μητέρα δάκρυσε και κατάλαβε τι πήγαινε να κάνει.

Είθε το ξύπνημα αυτό ο Θεός, να το φέρει στην καρδιά της κάθε μητέρας..
και το στόμα του Άδη, που καταπίνει τις χιλιάδες των αμβλώσεων, να κλείσει για πάντα!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.